Megbízható, ügyfélorientált céget keres,
aki magas szinvonalon végzi a javítást,
a készítést és a szerelést?

Ön jó helyen jár!

Redőny rendszerű garázskapu,redőny garázskapu

A redőny garázskapu a legideálisabb választás a garázskapuk fajtái közül, helytakarékosság mindennél fontosabb a garázs kialakításakor, a bejárat tervezésekor.

Redőny garázskapu esetén a kapu alu profilokból készül, mely a kapunyílás felett elhelyezkedő redőnyszekrény tengelyére csévélődik fel, ami  rendkívül helytakarékos megoldás. Mozgatása csőmotorral történik (távirányítás), de áramkimaradás esetén akár kézzel is mozgatható.

A kaput alkotó lamellák egy redőnyszekrénybe tekerednek fel. A lamellák poliuretán habbal vannak kitöltve.  A leggyakoribb lamellák: 55 és 77 mm-es, ritkább esetekben 45 mm-es, vagy 52 mm-es. A kapuk biztonsági feltolásgátlóval vannak ellátva.

Alapkivitelben a lamellák fehér színűek, de felár ellenében szinte bármely RAL-színben is megrendelhető a kapu. Újdonság, hogy már aranytölgy, és más fa hatású megjelenéssel is rendelhetőek, így  kapuja olyan színű lehet mint redőnye!

A redőnykapuk és a garázs redőnykapuk esetében mindíg egyedi árajánlatot készítünk.  

 

 


 

 

Amennyiben ajánlatot szeretne kérni, kérem kattintson ide.

 

Termékeink, és szolgáltatásaink

  

Redőny készítés, Redőny gyártás, Redőny szerelés, Redőny javítás, Múanyag redőny,Új típusú műanyag redőny, Szúnyoghálós műanyag redőny,


Alumínium redőny, Szúnyoghálós alumínium redőny, Fa redőny, Redőny alkatrész forgalmazás, Redőny alkatrész eladás

Garázs redőnykapu, garázs redőnykapu készítés, redőnykapu, redőnykapu készítés