Megbízható, ügyfélorientált céget keres,
aki magas szinvonalon végzi a javítást,
a készítést és a szerelést?

Ön jó helyen jár!

Szúnyogháló, Rovarháló Akció!

A szúnyogháló iránti folyamatos keresletnövekedés egyik oka éghajlatunk változása. A szúnyogok, rovarok évente egyre hosszabb ideig keserítik meg életünket. Növekvő igényszintünk miatt otthoni pihenésünket egyre inkább zavarják a szúnyogok, rovarok. A szúnyogháló használata esetén, megakadályozza a bejutásukat lakásunkba, továbbá kizárja a pihéket, szöszöket, faleveleket is otthonunkból.

A háló egy üvegszálas anyag, speciális, szürke színű műanyag bevonattal, amely néhány méterről már szinte nem is látható. A fix keretes készülhet alumínium vagy műanyag kerettel. A fix keretes szúnyogháló iránti érdeklődést napjainkra felváltotta a függőleges vagy vízszintes irányba mozgatható, rolós szúnyogháló.

A rolós szúnyogháló utólag is felszerelhető a redőny elé, a régi bérházak belsőtokos redőny elé is.

A lehúzható szúnyogháló emeleti, magas ablakokra is telepíthető.

Rolós lehúzható szúnyogháló lehúzó zsinórral, fékes kivitelben is elkészíthető. A rolós szúnyogháló tetőtéri bukó ablakokra is szerelhető. A rolós szúnyogháló kezelése könnyű, egy mozdulattal, könnyedén visszaengedhető a tokjába.

Szúnyogháló tetőtéri ablakra, és tetőablakra rolós kivitelben felszerelhető.

A mozgatható szúnyogháló alkatrészei alumíniumból készülnek, rendkívül időtállók. A lehúzható szúnyogháló hálója cserélhető, ezért ez a szúnyogháló típus hosszú távú befektetés. A szúnyogháló hálócseréjét általában 8- 10 év között kérik ügyfeleink. Lehúzható szúnyogháló tokja 45×45 mm, a lefutó sín 32×20 mm. Anyaguk alumínium, a lehúzást követúen szintén alumínium fogadó elembe akasztjuk bele. Rolós szúnyogháló alapáron fehér vagy barna színű tokkal és kerettel kapható, mely RAL színminta alapján 15% felárért RAL színezhető. Mozgatható szúnyogháló maximum szélessége 170 cm. A hálót egy, a tokba beépített rúgó állandóan feszesen tart, ezért azt a szél nem tudja kifújni.

Oldalhúzós szúnyogháló ajtó kívülről-belülről mozgatható. Rolós szúnyogháló ajtó maximum szélessége 120 cm, maximum magassága 238 cm. Teraszajtók nagyobb szélességénél illetve magasságánál a szúnyoghálóajtó rolós megoldásában az úgynevezett duplatokos kivitelt javasoljuk, melynél a nyílászáró mindkét oldalára telepítünk egy szúnyogháló gyűjtőtokot, így akár 240 cm széles és 230 cm magas teraszajtót is lefedhetünk a szúnyogok, rovarok elől.

A nagy felület ellenére könnyen kezelhető. A kezelésénél elég csak a szúnyogháló egyik oldalát mozgatnunk. A nyitható szúnyoghálóajtó zsanéros, 45×25 mm-es fehér vagy barna alumínium zártszelvényből készül, mágnessel záródik a nyílászáróra. A szúnyoghálóajtó ún. rugós zsanérral is készíthető, amely automatikusan visszazáródik. Maximum szélessége 120 cm, maximum magassága 260 cm.

Akciós ajánlataink

Szúnyogháló, fix keretes, vagy rolós, szúnyogháló ajtóra, vagy ablakra, rövid határidővel, garanciával, kedvezményes beszereléssel.

Díjtalan felmérés, az általunk gyártott és beszerelt termékekre 12 hónap garanciát adunk.

Kérje akciós ajánlatunkat.

Szúnyogháló készítés. Szúnyogháló gyártás. Szúnyogháló beszerelés. Üvegszálas szúnyogháló

Szúnyogháló árak

Függőleges mozgatású (rolós) 12.500,-Ft/m2
Vízszintes mozgatású (rolós) 16.500,-Ft/m2
Fix műanyag keretes 6.800,-Ft/m2
Alumínium keretes (20x22 mm-es) 10.000,-Ft/m2
Alumínium keretes (10x25 mm-es) 9.000,-Ft/m2
Pliszé szúnyogháló zsinóros, láncos, fehér, barna 32.500,-Ft/m2
Alumínium keretes zsanéros ajtó 19.000,-Ft/m2
Toló keretes szúnyogháló 19.500,-Ft/m2
Toló keret pályahosszabbítás   5.000,-Ft/fm

Az árak tartalmazzák az Áfát, és a felmérés költségeit is.
A felszerelés és a kiszállás költségeit az árajánlat tartalmazza
Az általunk gyártott, és beszerelt szúnyoghálókra 12 hónap garanciát adunk.

Amennyiben ajánlatot szeretne kérni, kérem kattintson ide.

 

Szolgáltatásaink és termékeink

Szúnyogháló készítés. Szúnyogháló gyártás. Szúnyogháló beszerelés. Szúnyogháló javítás, Alkatrész csere, Alkatrész forgarmazás, Üvegszálas szúnyogháló, Fix keretes szúnyogháló ablakra, Vízszintes mozgatású szúnyogháló ajtóra, Fúggóleges mozgatású szúnyogháló (rolós, vagy mobil szúnyogháló) ablakra, Rolós szúnyogháló tetőtéri ablakra, Zsanéros szúnyogháló ajtó, Toló keretes szúnyogháló ajtó,,